Harlekin Ekstra Luksus læder med antiskrid-effekt

L

10.900,00 DKK

·      - Kort anlægsflade

·       -Fleksibel sadel

·       -Smalt sæde

·      - Luksus læder kvalitet

·       -Medium bløde latexpaneler

Harlekin Ekstra er sadlen som sikrer dig en uovertruffen kontakt til din hest. Det ekstra bløde sæde er konstrueret så det føles særligt smalt i stil med sæder som kendes fra dressur sadler.

Sadlens korte anlægsflade vil passe til de fleste heste og sædets udformning gør at du kommer godt ned omkring din hest, så du nemmere kan påvirke den med små signaler fra sædet. Den brede kanal mellem puderne sørger for at hestens ryg har optimal frihed og et lille kort kopfjern sikrer at sadlen bliver hvor den skal.

Harlekin Ekstra er derfor yderst fleksibel til at tilpasse sig hestens ryg og de medium- bløde latexpaneler er designet med en skulderfrihed som giver din hest de bedste betingelser for at yde optimalt.

Harlekin Ekstra kommer med et bredt stigeremsophæng så du undgår punkt-trykninger på din hest. Den er fremstillet i kvalitets læder med Anti-skrid effekt, så du føler dig tryk i sadlen, gjordstropperne er lange, med den bagerste udformet med et Y ophæng der sørger for den størst mulige trykfordeling.

Ekstra kort anlægsflade på 43 cm ved en 17"

Harlekin kan bestilles med følgende størrelse kopfjern: small, medium, large og X-large. Kopfjernet og panelerne kan skiftes ved vores sadelmager:  

Udskiftning af kopfjern

Udskiftning af paneler

Og i størrelserne:16,5’’, som er 41,5 cm i anlægsflade. 17’’ som er 43 cm i anlægsflade og 17,5’’, som er 44,5 cm i anlægsflade.

Leveres som standart med sorte syninger, ønskes anden farve på syningerne, kontakt os på info@ds-sadler.dk


forvententet levring ved bestilling 4-6uger 

Størrelse kopfjern
S
S
S
M
M
M
L
L
L
XL
XL
XL
Længde tommer
- Vælg Størrelse kopfjern før du kan vælge Længde tommer
16,5 17 17,5 16,5 17 17,5 16,5 17 17,5 16,6 17 17,5
1
+
Tilføj til kurv