Udskiftning af paneler

2.900,00 DKK

Som med alt andet vil latex også blive slidt med tiden, derfor kan du hos DS-sadler få skiftet dine latexpaneler, så din hest og dig har glæde af sadlen mange år frem over. Som med uldstopning på en bomsadel, så har rytterens vægt og antal timer i sadlen en indflydelse på holdbarheden af latexpanelerne. Det vil sige rider du én hest om dagen i én time, så vil det tage længere tid inden paneler skal skiftes, frem for hvis du rider fem heste dagligt.

Som med alle andre latex og uld paneler, kan du opleve at din eller hestens skævhed kan påvirke formen af sadlens paneler. 

Husk at tage gjorden helt af når din sadle ikke er i brug, da det ellers kan skabe asymmitri i sadlen. 

Vi anbefaler at du hænger din sadle på en enkel rund sadel holder. Da de flade har tendens til at give trykninger i panelet.

Det er nemt at se hvornår det er tid at få skiftet panelerne. Placer dig i sadlen og få en anden til at se om panelerne kan holde din vægt oppe, panelerne må gerne give lidt efter, men klapper de sammen og bliver helt flade, så er det ved at være tid til en udskiftning.

Er du/ I itvivl, så send os gerne billeder af din sadel på info@ds-sadler.dk

Hos DS-sadler har vi valgt en medium blød latex ud fra at den bløde type vil falde for hurtigt sammen, hvorimod den hårde type vil have tendens til ikke at følge hestens ryg, og derved give trykninger. Dette sker også selvom det hårde latexpanel bliver  polstret med en blødere latex eller gel mod hestens ryg.


De tre første billeder viser paneler, som trænger til at blive  udskiftet. 

Ser dine paneler ud som de to nederste billeder, så kan du trygt ride videre.

Pris for udskiftning af latexpaneler er 2900 kr

1
+
Tilføj til kurv