Om os

Om os


Vi har været igennem alt fra gamle vangersadler til 25000 kr. sadler, uden at finde den helt rigtige sadel for os og vores heste. - Derfor besluttede vi for at tage kontakt til forskellige sadelmagere i Europa. Dette har resulteret i, at vi nu står med vores eget sadelmærke.
Vores valg er faldet på et familiedrevet værksted, med mange års erfaring, og som er med på nytænkning.
Vi ønsker at både hest og rytter er tilfredse, og tilbyder derfor at sende demo sadler på prøve i en uge, mod et  depositum, samt betaling af fragt begge veje. Ønsker du efter endt prøve tid at købe en Sadel gennem DS-Sadler, så vil dine fragt omkostninger blive modregnet i prisen på din nye sadel  Dette gør vi fordi, vi har erfaret at man får det bedste indtryk af sadlen, når prøvningen foregår i ro og mag, samt i forskellige situationer.
Vi vil selvfølgelig altid være behjælpelige med en vurdering.
Med tiden ønsker vi at udvide med en webshop - et eksklusivt varesortiment med fokus på vores kunders, samt deres hestes, behov.
Vi har fokus på kvalitet og lav pris.
Vi kan holde priserne nede, da vi ikke har en fysisk butik,  dog arbejder vi på at få etableret et showroom. Produkterne kommer direkte fra sadelmageren. Der er altså ingen dyre mellemhandlere. Vi vil selvfølgelig altid gerne fremvise vores produkter på adressen efter aftale.