Dansk Designet Rideudstyr

Før vi endte op med vores nuværende sadel serie har vi været igennem alt fra gamle slidte sadler til sadler til 25.000 kr uden dog at vi kunne finde den helt rigtige sadel for hverken os eller vores heste. Vi besluttede og derfor til at tage kontakt til forskellige sadelmagere i Europa, for at se om vi kunne finder nogen der kunne hjælpe os. Vores valg faldte på et familiedrevet værksted med mange års erfaring, som var med på nytænkning og resultatet af dette endte med en sadel udarbejdet efter vores behov og sidenhen et samarbejde der endte med at vi nu står med vores eget sadelmærke.

 

Tryghedsgaranti

 

Vi ønsker at både din hest og du som rytter er tilfredse, så vi er naturligvis altid behjælpelige med en vurdering i samråd med dig om hvilken type sadel du har brug for. Vi tilbyder derfor at sende demo sadler på prøve i tre dage mod et depositum, samt betaling af fragt begge veje.

 

Ønsker du efter endt prøvetid at købe en sadel gennem Dream Saddles vil dine fragt omkostninger blive modregnet i prisen på din nye sadel. Dette gør vi fordi, det er vores erfaring at man får det bedste indtryk af sadlen, når prøvningen foregår i ro og mag i forskellige situationer.


Kvalitet og lav pris.

 

Vi kan holde priserne nede, da vi ikke har en fysisk butik og vores produkter kommer direkte fra sadelmageren. Der er altså med andre ord ingen fordyrende mellemhandlere mellem os og vores sadler, og hvad vi sparer, sender vi videre til dig.

 

Kig forbi !

 

Vi vil naturligvis altid gerne fremvise vores produkter på vores adresse efter aftale. Ring til os på 22771171 eller send os en mail på info@ds-sadler.dk så vi kan lave en aftale.