Harlekin Ekstra

L

9.900,00 DKK

Harlekin Ekstra er sadlen som sikre dig en uovertruffen kontakt til din hest. Det ekstra bløde sæde er konstrueret sådan, at det føles ekstra smalt, så det er mere lig, sædet du kender fra en traditionelle dressur sadel.  Sædets udformning, gør at du kommer ned omkring din hest, du vil nemmere kunne indvirke med små signaler fra sædet. Den korte anlægsflade gør den velegnet til de fleste heste. Den brede kanal mellem puderne sikre hesten har optimal frihed til ryggen, der er et lille kort kopfjern, der sikre, at sadlen bliver hvor den skal.

Harlekin Ekstra er super flexibel og tilpasser sig hestens ryg, de medium bløde latexpaneler er der skåret ud med skulderfrihed, som giver din hest de bedste betingelser for at yde optimalt.

Harlekin Ekstra er med et bredt stigremsophæng, så du undgår punkttrykninger på din hest Den er fremstillet i europæisk kvalitets læder, Gjordstropperne er lange og den bagerste er med Y ophæng for størst mulig trykfordeling.

Ekstra kort anlægsflade på 43 cm ved en 17"

Harlekin kan bestilles med følgende størrelse kopfjern: small, medium, large og X-large. Kopfjernet og panelerne kan skiftes ved vores sadelmager

Udskiftning af kopfjern

Udskiftning af paneler

Og i størrelserne:16,5’’, som er 41,5 cm i anlægsflade. 17’’ som er 43 cm i anlægsflade og 17,5’’, som er 44,5 cm i anlægsflade.


forventet levering ved bestilling 4-6 uger 

Størrelse kopfjern
S
S
S
M
M
M
L
L
L
XL
XL
XL
Længde tommer
- Vælg Størrelse kopfjern før du kan vælge Længde tommer
16,5 17 17,5 16,5 17 17,5 16,5 17 17,5 16,5 17 17,5
1
+
Tilføj til kurv